Єлизаветівська сільська рада ВІТАЄ "губернатора" Дніпропетровщини з першим кримінальним провадженням

21:48, 27 май 2019 , Новости Каменского
Єлизаветівська сільська рада ВІТАЄ "губернатора" Дніпропетровщини з першим кримінальним провадженням

 

 

Радий повідомити, що 22 травня 2019 року Жовтневий районий суд м. Дніпро в особі слідчого судді Ткаченко Н.В задовольнив мою скаргу на протиправну бездіяльність прокурора Дніпропетровської області з приводу не внесення відомостей про кримінальне правопорушення скоєне головою Дніпропетровської ОДА! Завтра з цього приводу буде направлено офіційного листа на адресу Дніпропетровської ОДА :),- повідомляє в соц.мережі Максим Голосний.

Слід віддати належне прокуратурі Дніпропетровської області яка своєю бездіяльністю як могла захищала цого високопосадовця.

P. S

Кожному знахабнілому адепту "ШОКОЛАДНОЇ ДИКТАТУРИ" має світити доволі реальна кримінальна відповідальність, але для цього ХТОСЬ таки має підсвітити :) Це лише початок серії кримінальних справ проти поки ще діючого голови Дніпропетровської ОДА та членів його " корупційної команди".

Я розумію, що ВОНО ймовірно дуже скоро вшиється "за кордон", щоб там пересидіти до кращих часів, і в одночас домовитися із слідством, щоб в його діях або бездіяльності ніколи не знайшли складу злочину. Звісно ВОНО може спробувати отримати "недоторканність" по спискам будь якої лояльної до "старого режиму" партії.

АЛЕ Я ВСЕ ОДНО РОБЛЮ СВОЮ СПРАВУ В ІНТЕРЕСАХ ТЕРГРОМАДИ, ЩОБ ВОНО ТА ЙОМУ ПОДІБНЕ НІКОЛИ НЕ ПОЧУВАЛИ СЕБЕ КОМФОРТНО!

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На данном изображении может находиться: 1 человек, костюм

На данном изображении может находиться: небо, облако, на улице и природа

На данном изображении может находиться: дерево, растение, небо, на улице и природа

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых