В Україні очікується підвищення пенсії: названа дата

21:26, 30 май 2019 , Новости Каменского
В Україні очікується підвищення пенсії: названа дата

 

 

Представники Мінсополітики повідомили, що в липні 2019 року в Україні підвищується прожитковий мінімум, в результаті цього мінімальна пенсія збільшиться до 1497 до 1564 грн, а максимальна пенсія – з 14 970 грн до 15 640 грн. Відзначається, що пенсійна реформа в Україні передбачає автоматичний перерахунок пенсії у зв’язку із зростанням інфляції. В Україні було вперше проведено перерахунок у січні 2019 року. Наступний етап підвищення пенсій у поточному році очікується в грудні.

У міністерстві нагадали, що українські пенсіонери мають право змінити вид пенсійних виплат, і таким чином збільшити свій дохід. Для того, щоб з’ясувати доцільність переходу з одного виду пенсії на інший, необхідно звернутися до управління Пенсійного фонду України (ПФУ), яке займається пенсійними виплатами.

Today.ua також писав, що українці зможуть оформити пенсію в режимі онлайн через новий веб-портал, який створив Пенсійний фонд України. Досить буде відсканувати пакет документів та заяву, щоб потім документи в електронному вигляді могли автоматично обробити.

Пенсіонери можуть також отримувати щорічно так звану 13-ту пенсію. Кабінету міністрів доручено підготувати розрахунки щодо виплати щорічної 13-й пенсії малозабезпеченим пенсіонерам та недопущення підвищення тарифів на газ для населення

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых