«УВАГА! ЗНИКЛИ ДІТИ!»

19:40, 15 сен 2020 , Новости Каменского
«УВАГА! ЗНИКЛИ ДІТИ!»

Саме таким мав бути заголовок в завтрашній газеті, якби не небайдужа людина...

15 вересня в соцмережі з’явилось оголошення Кам'янського відділку поліції з проханням до мешканців в допомозі  розшуку неповнолітніх хлопців, які зникли в місті 14 вересня. В цей день хлопці Таранов Богдан Віталійович 2009 року народження та Демідов Сергій Олександрович, 2007 року народження пішли зі школи та до 16-ї години 15 вересня додому не повернулись.

У повідомленні були надані прикмети зниклих неповнолітніх, та номери поліції, куди треба звертатися в разі наявної інформації.

Після 15-ї години 15 вересня до поліції надійшов виклик. Чоловічий голос повідомив, що зараз їде в маршрутці з правого на лівий берег міста разом з хлопцями, схожими на фото, яке з’явилося в соцмережі. Увагу чоловіка привернуло те, що хлопи були без супроводу дорослих, та виглядали край неохайно. Поліція відреагувала миттєво, і ще до прибуття на лівобережжя зупинила маршрутку, в який їхали діти.

Зараз неповнолітніми займається ювенальна поліція. Де перебували хлопці, чому заява про їх зникнення до поліції надійшла лише через добу? Про все це ми вам розповімо в наступному випуску газети.

Наразі, радує те, що є небайдужі до чужої біди містяне. Дякуємо вам за це!

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых