Малювати просто – треба бути уважним та терплячим

05:38, 28 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

Навчитись малювати краще за більшість людей могли учні відкритого уроку з малювання. Урок проводив художник Денис Самовол в централізованій бібліотеці м. Кам'янське.

ФОТО 1
Художника від решти людей відрізняє здатність ділитись красою. Цьому намагався навчити на відкритому уроці художник Самовол. Він аматор, бо ні в якому навчальному закладі не вчився малюванню. Він професіонал, бо малює багато років на замовлення. Цього разу художник вирішив безплатно поділитись секретами самонавчання.

ФОТО 2
Повчитись малювати зібрались приблизно 3 десятки людей різного віку та статі. Одна жінка, яка хвалилась, що вона архітектор, пішла задовго до кінця уроку. Інші активно вчились.
Ті, хто прийшли на урок і спробували малювати, вже оволоділи мистецтвом краще за більшість людей, які так ніколи й не спробували навчитись, акцентував увагу учнів художник.

ФОТО 3
Малювати слід вчитись, як це робило людство всю свою історію. Спочатку – лініє та закорючки, які передають зміст сцени (мисливці оточили мамонта…). Потім – силуети, за якими можна розпізнати модель. Потім треба навчитись бачити реальні об’єкти як геометричні моделі. Потім ці моделі наповнюються деталями, які передають об’єм та простір…
Художник повинен ділитись своїми роботами з людьми, інакше він так ніколи і не дізнається, чи вміє він малювати, нагадав Д. Самовол.

На изображении может находиться: 7 человек, люди сидят

Нет описания фото.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и ребенок

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых