Вел по следу 4 километра: служебный пес разыскал умершего в большом лесу грибника

10:46, 8 ноя 2019 , Новости Каменского
Вел по следу 4 километра: служебный пес разыскал умершего в большом лесу грибника

Трагически завершился поездка за грибами на Днепропетровщину для семьи из Донбасса. Происшествие случилось на территории Ивановского старостинского округа Межевской поселкового совета. В группе «Межівський меридіан» в Фейсбук сообщается следующее.

…До поліції зателефонувала жінка, яка повідомила що втратила зв'язок з чоловіком. Як було встановлено, чоловік з дружиною та сином - з Донецької області приїхали до лісу за грибами, залишили автомобіль на узбіччі та розійшлись у різні напрямки.

За словами дружини, після тривалих пошуків, близько 1-ї години ночі чоловік перестав відповідати на телефонні дзвінки. На місце події було викликано слідчо оперативну групу Межівського відділення поліції, а також інспектор-кінолог та службовий пес - Пайс.
Німецька вівчарка взяла слід, та близько 4-х кілометрів вела поліцейських по дорозі та лісу. У результаті, привела до чоловіка, який лежав на стежці, але на жаль без ознак життя.

Як повідомили у Межівському відділі поліції, правоохоронці не виявили ознак насильницької смерті на тілі 67-річного чоловіка, але остаточна причина смерті буде встановлена після висновку судмедекспертів.

 

http://dv-gazeta.info/dneprnews/sluzhebnyiy-pes-pomog-razyiskat-umershego-v-lesu-muzhchinu.html?fbclid=IwAR13O9J5VJ7TAYu5AAcCdvoDKev0GH4PKvjWrfO0872r4R-hwG0GmaUjx5g

 

На фото: Кінолог- експерт Межівського відділення поліції, старший сержант Андрій Третяк та його надійний помічник - службовий пес Пайс

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых