Краеведы Каменского возобновляют экскурсии по городу

11:30, 20 июн 2022 , Новости Каменского
Краеведы Каменского возобновляют экскурсии по городу

О возобновлении экскурсий по городу сообщает местный краевед Любовь Алексиевская. Предметом интереса на этот раз станет левобережье Каменского. Начало экскурсии в 10.00, суббота, 25 июня. Стартовая точка - проспект Героев АТО (за киноконцертным залом «МИР»).

"Гайда на море! Кам'янське... Збираємося суботнього ранку на проспекті Героїв АТО за кінотеатром Мир о 10 год. А перш ніж пірнути в ласкаві хвилі, прогуляємося з екскурсоводом по проспекту і набережній, дізнаємося багато цікавого і про велике промислове місто і про його молодий лівобережний супутник: місце-курорт зі своєю цікавою історією, природними куточками, пам'ятниками, спорткомплексами.

Екскурсія вільна, благодійна.Збираємо кошти для підтримки нашої армії,для плетіння захисних сіток.

Краєзнавча пізнавальна мандрівка по лівобережному Кам'янському вздовж водосховища,де колись була стара Запорізька Січ. Поговоримо про унікальне місто і місце, історію і нездійснені плани, пам'ятники і парки, людей і природу. Підходить для всіх вікових категорій.Протяжність до 2 км. Продовжити вихідний можна на піщаному пляжі. Кошти будуть передані для створення захисних сіток "Яворинці"», - проінформувала краєзнавець.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых