У Кам’янському пройшли змагання з крос-триатлону

13:30, 10 авг 2022 , Новости Каменского
У Кам’янському пройшли змагання з крос-триатлону

7 серпня за підтримки управління молоді та спорту міської ради пройшли змагання на першість міста з крос-триатлону.

Триатлон – новий вид спорту для Кам’янського. У змаганнях взяли участь юні спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи №5 та гості  міста. Окрім кам’янчан перевірити себе на витривалість приїхали спортсмени з Жовтих Вод.

Так, після загального старту спортсмени повинні були долаючи дистанцію обпливти два буя, вибігти на протилежний берег озера і пробігши декілька десятків метрів по піску з розгону нирнути у воду, знову оминути два буя, після чого вийти на берег та пробігти ще близько 30 метрів та перетнути створ фінішної арки, подолавши таким чином майже 150м – з них 100м по водяній гладі.

Переможцями та призерами в своїх вікових категоріях стали: Олексій Алейников, Денис Зініч, Андрій Іванов, Михайло Ярош, Андрій Войтечко, Ілля Циба, Дарина Шалдуга, Кіра Амурова, Дарина Яценко, Марія Попова, Марія Цукарева, Ліза Бажан та Анастасія Попова.

Після запливу юних плавців вийшли триатлети, які змагалися в чотирьох категоріях. Молодші з них долали дистанцію 5900м – 100м плавання, 5000м – велоперегони по пересіченій місцевості, де після нещодавніх злив доводилося «пірнати» у не мілкі калюжі, та на останок – 800м забігу під спекотним сонцем. Найшвидшим виявився Андрій Калінін, який подолав всі дистанції триатлону та не згаяв часу у двох транзитних зонах – за 21 хвилину 32 секунди. Друге і третє місця посіли Ярослав Яриз та Володимир Чепела.

Але найбільша інтрига була у боротьбі юнаків старшого віку, де в боротьбі за медалі зійшлися давні суперники – Олександр Шпанько, Костянтин Лазаренко та Артем Бараннік. Їм потрібно було подолати дистанцію 12900м – 500м на плавальному етапі, 10км велоперегонів та 2400м – на біговому.  Вигравши з майже хвилинним відривом перемогу отримав Олександр Шпанько з гарним результатом 43хв. 52сек. Костянтин Лазаренко закінчив дистанцію другим.

У старшій віковій категорії гонку виграв досвідчений триатлет з Жовтих Вод – Ростислав Міщенко, не давши жодного шансу Андрію Луговцю та ветерану змагань з велоперегонів та триатлону кам’янчанину Віктору Таюнді, які подолавши дистанцію 12900м посіли відповідно друге та третє місця.

Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами управління молоді та спорту міської ради.

джерело

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых