НАЖАЛЬ, НАШ МЕР НЕ ЇЗДИТЬ НА МАРШРУТКАХ...

09:37, 26 апр 2019 , Новости Каменского
НАЖАЛЬ, НАШ МЕР НЕ ЇЗДИТЬ НА МАРШРУТКАХ...

 

 

В нас з'явилася дуже цікава для мешканців Кам'янського, які кожен день пересуваються по місту маршрутними автобусами інформація!
Автобус з'явиться, але не на міських маршрутах, а лише для того, щоб городяни його побачили та на свій розсуд оцінили його переваги.
Наразі дуже гостро стоїть питання про обрання для муніципального міського транспорту марки та заводу, який буде постачати ці автобуси. І не сьогодні, завтра буде об’явлен тендер (конкурс).
Ми провели невелике дослідження і виявили дуже цікавий момент. В перші дня квітня наш мер побував на Черкаському заводі АО «Черкасский автобус». Цьому була навіть посвячена публікація газети "Событие сегодня" http://sobitie.com.ua/…/mer-kamenskogo-posetil-zavod-cherka….
Але ж таких заводів в Україні декілька.
Меру сподобався АТАМАН. Чому був зроблено акцент саме на ньому? Ну то таке... Тендер же ще не відбувся...
Це він ще не бачив ЕТАЛОН... 
Чомусь так сталось, що не завітав наш мер на Чернігівський завод, де виробляють Еталони, які по тій же ціні, що і Черкаський, пропонують автобус на 20 пасажирів більшій місткістю.
Може саме ми, мешканці Кам'янського, завтра допоможемо нашим манагерам зробити вибір на нашу користь?
Напис на автобусі про те, що в тендерних вимогах довжина автобусу не має бути понад 9 м. А цей більше АЖ на півметра))) )...
Чи то справді так важливо, якщо він на 20 пасажирів більше зможе везти?

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых