Кам`янському водопровідному господарству - 91 рік

14:11, 28 ноя 2023 , Новости Каменского

Сьогодні, 28 листопада 2023 року Камянському водопровідно-каналізаційному господарству комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» виповнився 91 рік.

Історія підприємства починається з 1932 року, коли на базі Дніпровського металургійного заводу було відкрито цех водопостачання. За цей час з невеликого заводського цеху виросло сучасне потужне комунальне підприємство, яке сьогодні в умовах воєнного стану не тільки безперебійно забезпечує питною водою багатотисячне місто, а й ще проводе модернізацію обладнання.
Результатами праці водоканальців щодня користується кожен житель міста. Централізоване водопостачання стало для суспільства повсякденним і звичним явищем. За уявною простотою послуг стоїть цілодобова, напружена і відповідальна робота величезного високопрофесійного колективу. 

Сьогодні здійснюється реорганізація підприємства, удосконалюються форми і методи роботи зі споживачами, впроваджується нове обладнання, покращуються побутові умови для робітників.


Дружній, згуртований трудовий колектив «Міськводоканалу» – надійна основа підприємства, його гордість. Кожного дня виконується злагоджена робота з надання населенню м.Кам`янське якісних послуг з водопостачання та водовідведення.

Постійно триває робота з питань вдосконалення виробничих можливостей водоканалу, які відповідають вимогам часу та прагненням людей. Щира подяка кожному працівнику підприємства за відповідальну та сумлінну роботу.

Керівництво підприємста зиче колективу Камянського ВКГ та кожному його працівнику здоров`я, миру, добробуту, благополуччя, звершень та професійних здобутків!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых