У Кам’янському пройшло чергове засідання сесії міської ради

16:58, 8 дек 2023 , Новости Каменского
У Кам’янському пройшло чергове засідання сесії міської ради

Сьогодні на черговому засіданні сесії міськради депутати прийняли низку важливих питань.

Серед них:

▪️Затвердили звіт департаменту фінансів міської ради про виконання бюджету територіальної громади за 9 місяців поточного року.
▪️Внесли зміни до програми матеріально-технічної підтримки підрозділів територіальної оборони, військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік».
▪️Схвалили Програму енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів Кам’янської міської територіальної громади на 2024 рік.
▪️Низку проєктів рішень підготувував департамент житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, які спрямовані на  забезпечення сталої роботи цієї сфери.
▪️Погодили участь КЗ «Центр надання соціальних послуг» в експериментальному проєкті щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя.
▪️Затвердили Програму розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій на території Кам’янської міської територіальної громади на 2024–2026 роки, яка, зокрема, передбачає ремонт, будівництво й дообладнання захисних споруд та пунктів незламності.
▪️Задля забезпечення зв’язку громади із депутатом через припинення повноважень депутата Шпаляренка Олександра Анатолійовича його територіальний округ закріплено за депутатом міської ради Лукашовим Олександром Олександровичем.
▪️Частина проєктів рішень були підготовлені департаментом комунальної власності, земельних відносин та стосувалися передачі земельних ділянок у користування на умовах оренди та у власність, надання дозволів на підготовку проєктів землеустрою тощо.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых