У Кам’янському на Водохреща освячення води проходитиме після звершення богослужінь на території релігійних громад

11:24, 4 янв 2024 , Новости Каменского

У Кам’янському цьогоріч не будуть відведені спеціальні місця для освячення води на відкритих водоймищах. Про це розповіли у Кам’янській міській раді.

Днями у міській раді відбулася нарада під головуванням заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Світлани Колісніченко щодо відзначення в місті свята Богоявлення Господнього (Водохреща). У нараді також взяли участь керівники профільних виконавчих органів міської ради, представники Кам’янського районного управління ГУ ДСНС України та представники релігійних громад.

У попередні роки в місті визначалися місця на відкритих водоймах для освячення води та традиційних святкувань, де забезпечувалося чергування медиків, правоохоронців і рятувальників.

Цьогоріч з метою дотримання правил безпеки під час оголошення повітряних тривог у Кам’янському такі місця не визначено.

За інформацією представників релігійних громад, освячення води проходитиме після звершення богослужінь на території релігійних громад.

Перелік релігійних громад, в яких відбуватимуться богослужіння з нагоди відзначення релігійного свята Богоявлення Господнього (Водохреща) 6 січня 2023 року, нижче в ілюстраціях:

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых