Центр зайнятості у  Кам`янському запрошує охочих до участі в семінарах та тренінгах

17:02, 17 янв 2024 , Новости Каменского

Кам`янська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості запрошують охочих долучитися до заходів, які відбудуться 18 січня.

У рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров`я «Ти як» 18 січня 2024 року фахівці Кам'янська філія Дніпропетровського ОЦЗ проведуть тренінг «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Під час заходу учасники оволодіють навичками подолання стресу та тривожності, дізнаються як правильно підтримати себе та близьких під час кризових ситуацій, а також розвинуть навички «Soft skills».

Місце проведення: вул. Медична, 6, каб.201 (2й поверх).

Початок: о 9:30.

Додаткова інформація за телефоном:068-572-42-32.

Також спільно з соціальними партнерами Данської Ради у справах біженців в Україні фахівці центру проведуть проінформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб «Емоційне розвантаження».

Профілактична психологічна допомога є найефективнішим засобом попередження негативного впливу тяжкої психічної травми на психічне здоров’я людини.

Під час заходу психологи нададуть дієві поради щодо емоційного розвантаження людини і опанування сучасними антистресовими техніками для подолання стресу.

Місце проведення: вул. Медична, 6, конференц-зал, 3 поверх.

Початок: о 10:00.

Додаткова інформація за телефоном:068-572-42-32. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых