В Кам'янському дороги покриватимуть "золотим" асфальтом?

09:34, 23 янв 2024 , Новости Каменского

24 млн гривень заплатить Департамент ЖКГ та будівництва Кам’янської міської ради за ремонт доріг міста фірмою "Укравтобуд". Журналісти видання "Наші гроші" проаналізували результати тендеру і виявили, що асфальтобетон замовлено за завищеними цінами, а сама фірма належить чоловікові чиновниці з міськвиконкому.

Так, з 24 мільйонів гривень , що будуть витрачені на всі роботи з облаштування в основному прибудинкових та внутрішньоквартальних  доріг, 11 мільйонів виділено на щільний дрібнозернистий асфальтобетон типу Б марки 2 по 9 179 грн/т.

Для порівняння журналісти видання взяли грудневе замовлення Піщанської сільради Новомосковського району. Там такий асфальтобетон коштував 5 112–6 600 грн/т, що дешевше від цін для Кам'янського щонайменше на третину.

Насторожує й те, що "Укравтобуд" отрима підряди без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов. 

Дніпровським "Укравтобудом" володіє Вадим Єрмоленко з Кам’янського. Це чоловік Галини Єрмоленко, яка обіймає посаду директорки Департаменту економічного розвитку Кам’янської міськради з 2017 року. У 2015 році він марно висувався до Дніпропетровської облради від "Опозиційного блоку".

Джерело: "Наші гроші"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых