Строки реєстрації учасників зустрічі щодо створення Ветеранського простору продовжено

15:31, 27 фев 2024 , Новости Каменского

Кам’янська міська рада інформує про подовження строків реєстрації до участі у зустрічі з демобілізованими ветеранами війни, їх родинами, родинами загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, родинами військовослужбовців зниклих за особливих обставин/полонених, для врахування найактуальніших потреб, побажань та ідей щодо створення Ветеранського простору в міській територіальній громаді .


Діяльність Ветеранського простору буде направлена на створення умов для реінтеграції ветеранів, успішної психосоціальної адаптації ветеранів війни, їх родин, родин загиблих Захисників і Захисниць України, родин військовополонених та безвісти зниклих. Ветерани та їх родини матимуть можливість відвідувати Ветеранський простір, де зможуть отримувати консультативно – інформаційні послуги, психологічну та юридичну підтримку, мати єдиний простір для спілкування за принципом «рівний –  рівному».

Зустріч відбудеться 05.03.2024 о 16.00 (місце проведення буде повідомлено додатково).

Для участі у зустрічі необхідно попередньо зареєструватися за телефоном (098) 620 20 39. Реєстрація буде проводитися включно по 04.03.2024 до 15.00 години.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых