Кам'янчанам, чиє житло було пошкоджене внаслідок повітряної ворожої атаки, місто виділить кошти для ремонту осель   

11:25, 2 апр 2024 , Новости Каменского

1 квітня відбулося позачергове засідання сесії міської ради. До порядку денного було включено одне нагальне питання щодо виділення коштів мешканцям міста, постраждалим внаслідок повітряної атаки ворога.

Так, міська рада внесла зміни до програми соціального захисту населення, які передбачають виділення з міського бюджету коштів на виплату матеріальної допомоги людям, чиї будинки постраждали внаслідок ворожої атаки 29 березня.

Прийнято програму підтримки на 35 млн грн. Це рішення прийнято з метою оперативного реагування Камʼянської міської ради, спрямованого на ліквідацію наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням/знищенням об’єктів нерухомого майна на території Кам’янської міської територіальної громади.

Таким чином, власники будинків, пошкоджених під час ворожої атаки в ніч на 29 березня, отримають компенсацію за понесені збитки за рахунок міського бюджету. Розмір відшкодування буде встановлювати спеціальна комісія департаменту ЖКГ.

Нині спеціальна комісія при депратаменті житлово-комунального господарства та будівництва міської ради проводить фіксацію усіх пошкоджень за кожним окремим об’єктом задля визначення розміру відшкодування.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых