У Кам'янському на черговому особистому прийомі міського голови вирішували нагальні проблеми житлово – комунальних потреб та інших наболілих питань мешканців

07:49, 10 июл 2024 , Новости Каменского

Міський голова Кам'янського Андрій Білоусов провів черговий прийом громадян. Також здійснив контроль щодо виконання звернень громадян з попередніх прийомів.

Люди зверталися по допомогу з різних питань, більшість яких стосувалася сфери житлово-комунального господарства, теплопостачання, надання матеріальної допомоги на лікування та іншого.

Чимало ситуацій було розв’язано одразу. Інші питаня міський голова пообіцяв вирішити у найближчиі час.

Також Андрій Білоусов проконтролював виконання звернень з попередніх прийомів. Зокрема, на прохання мешканця будинку №1 по вулиці Олеся Гончара виконали ремонт покрівлі, замінивши майже 400 листів шиферу.

В будинку № 51 по вулиці Гетьмана Сагайдачного працівники КП «Добробут» замінили випуск каналізації. На звернення батьків, які виховують дитину з особливими потребами, встановили пандус в під’їзді будинку №150 по вулиці Єдності та виконали інші роботи, про які просили люди під час минулого прийому.

Під час візиту до модульного містечка, де проживають люди, яких війна змусила покинути власні домівки, діти попросили встановити для них невеликий басейн на літній період. Роботи вже виконані, басейн функціонує.  У У Кам'янському намагаються вирішувати питання людей, попри труднощі воєнного часу, аби кожен мешканець відчував підтримку від міста.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых