Чи не перепрацювався секретар Кам’янської міськради?

21:51, 13 май 2019 , Новости Каменского
Чи не перепрацювався секретар Кам’янської міськради?

 

 

 

Насправді інформація, яку щоденно видає сторінка в ФБ з назвою Kameon.city, підписана @ oleksandr.metel дуже схожа на чиєсь замовлення…

 

Але водночас, вона дуже цікава для нас, для мешканців. Тому, навіть якщо хтось з ким-то таким чином зводить свої рахунки, вони так чи інакше викривають ганебну історію керування нашим містом Кам’янським за останні чотири роки. А вона таки ж ганебна…

 

 

 

                                 Ось тільки один приклад

 

 

 

Відомий в місті Олександр Залевський, як один із очільників партії Свобода, він же – секретар міськради, він же ще до недавно - працівник  ДМК якось дуже швидко мабуть забув, що йшов у владу для того щоб покращити життя простого люду. Навіть в 2014 у ВРУ балотувався… Мабуть то добре, що туди не попав. А то ще й не таке б у більших масштабах «надепутатів»… 

 

Чомусь Олександра більше всього напружує невміння та небажання городян говорити на українській мові. Цьому він навіть цілий пост посвятив:

 

 

 

 

Олександр Залевський

11 мая в 09:42

Не відвідуйте місця Zerno CoffeeZERNO де не поважають українців та Вас, як клієнта. Заклад знаходиться на пр. Шевченка (!!!) -16 зі сторони Москворецької.
Кілька днів тому зайшов випити кави та ввічливо попросив спробувати поспілкуватись українською. У відповідь почув про "свабодную страну" і що "можна разгаварівать на каком хочєш язикє" і те, що я клієнт, мало хвилює. Так, не заперечую, але я, як клієнт, у власній країні ввічливо попросив про українську мову.
Ні, хамства у відповідь не було (виявилось, що це власниця). Було якесь повне несприйняття, не дай боже "забруднитися" у щось українське - це ж який сором для вищої раси. Якесь відверте показаве українофобство.
Не знаю що небезпечніше - ворог, який стріляє, чи той, хто всередині країни йому допомагає. Мабуть перше - це наслідок, а друге - це причина, яка дає дрібку ZERNА для виправдання своїх дій.

 

 

 

Ну то да… Несвідомі кам’янчане… Але за два дні до цього посту на сторінці, про яку ми казали раніше, з’явилася така стаття…

 

 

Kameon.city

9 мая в 06:28 · 

Газетна логіка

В бюджеті міста на фінансову підтримку засобів масової інформації в цьому році передбачено 5 610 300грн. Це - два бюджета участі.

Висвітлення діяльності місцевої влади здійснюється підприємством "ДС-Колегія" через приватну газету "Любимый город". 
Навіщо місяцями рекламувати на бордах цю газету?

Ринкова вартість оренди одного борда у місті - 3 000грн на місяць. Якщо раптово за оренду будуть платити набагато більше, або борди свої, то це вже про схему виводу коштів.

Десятки бордів

 

 

 

А через 2 дні ще одна…

 

Kameon.city

13 ч. · 

20 000 грн в день на рекламу

До кінця року відділ реклами міської ради витратить 3 786 600грн на 950 публікацій у мережі інтернет та оренду 266 білбордів.

Бюджетні мільйони зникають через сайти naspravdi.netkamenckoe.netukrtime.net та на 50 білбордах.

Кожен робочий день, в середньому, на вказаних сайтах повинні розміщуватись п'ять публікацій по 3 150грн кожна. Ще 
4 050 бюджетних гривень в день має витрачатися на борди.

За роботу відділу реклами відповідає секретар міської ради. У його посадових обов’язках вказано, що він згідно "п.1.13. Погоджує надання дозволу на розміщення реклами."

Міській раді потрібен капітальний ремонт відносин з громадою і свіже керівництво. Вірус крадіжок треба зупинити.

Напевно, секретар міської ради самостійно піде з посади.

 

 

 

То може пан секретар міської ради відповість на саме головне питання для містян – чи він насправді вважає, що такий розподіл міського бюджету працює на користь мешканців Кам’янського? І чи йому самому саме там місто?

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых