Приватні привілеї за спільний кошт

00:03, 22 май 2019 , Новости Каменского

 

 

 

На сайті sobitie.com.ua вчора був розміщений пост про заміну 130 метрів сталевої водопровідної труби діаметром 400 мм на пластикову, а також про заміну запірної арматури водогону під час реконструкції будівель за адресою: пр.Свободи 35 і 37.

http://sobitie.com.ua/…/gorvodokanal-obnovlyaet-menyaet-izn…

Важливими в цьому повідомленні є дві обставини.

По-перше. Управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради нічого не знає про реконструкцію будівель за цими адресами. У ДАБК вважають, що правовий статус даної будови дорівнює статусу поточного ремонту рівного переклеюванню шпалер. Таким чином, будівлі прийматись в експлуатацію не будуть і пайовий внесок в розвиток інфраструктури міста розраховуватись і сплачуватися не буде.

По-друге. Заміна130 метрів сталевої водогінної труби діаметром 400 мм на пластикову, а також заміна запірної арматури проводиться силами КП "Міськводоканал". При цьому вчора на сайті sobitie.com.ua був пост з попередженням про припинення постачання води до нашого міста у зв'язку з заборгованістю КП "Міськводоканал" за спожиту електроенергію.

КП "Міськводоканал" витрачає ті гроші, що потрібно оплатити за спожиту електроенергію, на ремонт ділянки водопроводу перед реконструйованими будівлями. Але до реконструкції будівель по пр.Свободи 35 і 37 КП "Міськводоканал» не хвилювалося про те, що за ціми адресами потрібно замінити водогін.

Для того, аби після реконструкції двох будівель по пр.Свободи 35 и 37 аварійні ситуації з витоком води не заважали новому бізнесу Дубинських міська влада зобов'язала КП "Міськводоканал" замінити водогін. А місто нехай відключають від води за несплату боргів.

На данном изображении может находиться: небо, на улице и вода

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

На данном изображении может находиться: небо и на улице

На данном изображении может находиться: текст

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых