Як влада хвалить себе за наші гроші

00:08, 22 май 2019 , Новости Каменского
Як влада хвалить себе за наші гроші

 

 

 

Приблизно 9 мільйонів гривень на рік коштуватиме мешканцям Кам'янського «висвітлення діяльності виконавчих органів міської ради» в газетах, в інтернеті та на білбордах. Чи не надто дорого обходиться наповнювачам бюджету бажання управителів міста похвалити себе, питають свідомі кам'янчани.

На 3 мільйони гривень замовляє міська влада Кам'янського рекламних та маркетингових послуг з висвітлення діяльності виконавчих органів міської ради. Про це свідчать дані відкритих торгів, що відбулись у квітні 2019 року.
Міськрада Кам'янського також затвердила фінансування близько 6 мільйонів гривень на рік на те ж саме, але через газету «Любимый Город».

«До кінця року відділ реклами міської ради витратить 3 786 600 грн на 950 публікацій у мережі інтернет та оренду 266 білбордів. – пишуть в соцмережах місцеві політики. - Бюджетні мільйони зникають через сайти naspravdi.netkamenckoe.netukrtime.net та на 50 білбордах».

«Уважаемый Андрей Леонидович! Если Вы - самый успешный мэр Каменского с уровнем доверия избирателей более 70 %, отмените тендер на закупку услуг по «пиару деятельности исполнительной власти на 3 млн. грн.», и вернете бюджетные средства для решения социальных вопросов, то вместо антирекламы по способствованию вымывания денег налогоплательщиков из городского бюджета, Вы войдете в историю как первый голова, который перекрыл коррупционные схемы и думает не только о том, как набивать свои карманы. – таке звернення написали виборці міському голові в соціальних мережах. -
Заслуги горсовета под Вашим руководством столь очевидны, что и без трехмиллионных договоров тиражируются в сети интернет. Поверьте, мы все очень хотим позитивных новостей и видим, что город меняется! Но никто не будет закрывать глаза на необоснованные заоблачные тендера».

Послуги «самопіару» замовляє відділ реклами міської ради.

«Кожен робочий день, в середньому, на вказаних сайтах повинні розміщуватись п'ять публікацій по 3 150 грн кожна. Ще 4 050 бюджетних гривень в день має витрачатися на борди, - зазначив депутат міськради Олександр Метель. – Суми космічні! Особливо зважаючи на те, що велика кількість таких публікацій – перепости з публікацій сайту приватної газети «Событие сегодня», які за громадські гроші тиражуються на інших сайтах».

ФОТО 1
«Гарний товар коштує дорого», - прокоментувала ситуацію Наталія Шкуренко, голова депутатської комісії міськради з питань бюджету. На її думку, висвітлювати діяльність міського менеджменту треба якомога ширше, щоб містяни розуміли, що влада для них робить. «Прозорість влади має свою ціну», - зазначила депутат Шкуренко.

ФОТО 2
А це мабуть і є той самий «гарний товар»…

На данном изображении может находиться: текст

На данном изображении может находиться: 1 человек

На данном изображении может находиться: небо, дерево и на улице

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых