Хто «напускає туману» на транспорті

06:22, 27 май 2019 , Новости Каменского
Хто «напускає туману» на транспорті

 

 

Хто насправді обслуговує міські пасажирські маршрути, сробував дізнатися депутат міської ради Кам'янського. І не отримав відповіді на своє питання від виконавчого  органу міськради.

 

«В місті відбувається повний хаос у транспорті», - написав сьогодні на своїй сторінці в соцмережі Андрій Іванченко, депутат міської ради Кам'янського.

Як виявилось, депутата стурбувала відсутність достовірної інформації про те, хто перевозить пасажирів на автобусних маршрутах.

15 травня депутат Іванченко звернувся до міського голови Андрія Білоусова  та поінформував його про те, що на маршрутах 7 та 8 в автобусах надається дезінформація: написано, що перевізник ТОВ «Імперіал», а фактично працюють автобуси КАТП. А на маршруті 20 взагалі відсутня інформація про перевізника.

А. Іванченко просив міського голову надати йому інформацію про те, хто в місті Кам'янське перевозить пасажирів.

22 травня депутат отримав відповідь від начальника міську правління транспорту та зв’язку Дмитра Конельського. Там сказано, що начальник управління доручив всім перевізникам розмістити достовірну інформацію, як того вимагає закон. І що начальник міську правління перевірить виконання цього доручення.

Про перевізників у відповіді не написано. Написано, що в міськуправлінні транспорту відсутня інформація про те, хто страхує перевізників.

«Пам'ятаєте як мер у ЗМІ повідомив про проведення перевірок на транспорті після відмови гальмівної системи на одному з маршрутів? Все це фікція», - пише А. Іванченко.

Дійсно, після інциденту з автобусом, в якого відмовили гальма на проспекті Свободи міський голова створював комісію для перевірки перевізників. Комісія мала завершити роботу 7 травня. Про результати перевірки досі невідомо.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых