На шиї хрестики, в душі - нулики. Ні честі ні гідності

20:34, 28 май 2019 , Новости Каменского

 

 

У Кам’янському заступники міського голови Чернишов О.А. і Завгородня Т.Ж. півтора року укривали правопорушення чиновниці з освіти Онищенко Т.Я. Наслідок: збитки, нанесені місцевому бюджету у ході їх бездіяльності при використанні службового становища, склали сотні тисяч гривень. Незважаючи на це, міський голова Білоусов А.Л. постійно у рази підвищує заступникам заробітну плату та премії. Тільки за короткий місяць лютий 2019р. заробітна плата Завгородньої Т.Ж. склала 82 тис гр., не менша у Чернишова А. А. У цілому щорічне утримання даного дуету обходиться громаді Кам’янського більше мільйону гр. Якщо до заробітної плати додати оплату готелю "Зоря", в якому проживає Чернишов О.А. за рахунок місцевого бюджету, то ця сума складе майже півтора млн. гр. У присязі, яку Завгородня Т.Ж. і Чернишов О.А. надали як посадові особи місцевого самоврядування сказано, що вони «усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягають вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки» Цікаво, коли вони останній раз бачили Присягу, взагалі читали її, чули громадян, бачили та читали Конституцію України, Закони України «Про службу в органах місцевого самоврядування», « Про місцеве самоврядування», свої посадові обов’язки, що знають про етику поведінки чиновників, тощо?! Якщо при наявності клятви!!! заступники міського голови можуть собі дозволити що завгодно, то можна уявити, що дозволяють керівники комунальних підприємств, яких призначає міський голова, не надавая Присяги! За часів Білоусова А.Л. посадовці бачуть і чують тільки один одного. Живуть за принципом «ворон воронові око не виколе». Всупереч охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Кам’янського «компетентна двійка», Чернишов О.А. і Завгородня Т.Ж., роками укривають порушення чиновників міської ради, не повідомляють про їх скоєння в правоохоронні органи, не притягують посадовців до дисциплінарної відповідальності, сприяють нанесенню фінансових збитків, тощо. Взагалі, те що робиться в місті за участю посадовців – однодумців Кам'янської міської ради, як відбуваються призначення на посади, порушуються права громадян при мовчазній позиції міського голови Білоусова А.Л. – це жах! Мовчати про це неможливо! Далі буде. З повагою, Л.Долина, голова профспілкової організації «Освітяни Придніпров’я»
Інформаційна довідка:
Завгродня Т.Ж., заступник міського голови, у 2016 році визнана винною у скоєнні адміністративного правопорушення. Разом з тим, це їй не завадило у лютому того ж року отримати премію в 50 тис. гр.. та в подальшому державну нагороду – орден княгині Ольги.
Чернишов О.А., перший заступник міського голови, у 2017р. визнаний винним у скоєнні адміністративного правопорушення, встановлено штраф. У 2018р.повторно визнаний винним у скоєнні адміністративного правопорушення. Йому це теж не завадило отримувати непомірні премії, заробітну плату, нагороди міської ради та обласної державної адміністрації. 
Громадян, які б’ють на спалах про порушення посадовців міської ради, своєчасно повідомляють про це, чиновники переслідують, допомагають роботодавцям скоротити їх посади, або звільнити. Прикладів придостатньо. Кам’янська міська рада на чолі з Білоусовим А.Л. навіть дійшли до того, що під час знаходження однієї з заявниць, яка була у відпустці по догляду за дитиною, зняти з фінансування її посаду під час відпустки.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых