На ринку ЗМІ існує конкуренція ?

07:37, 10 июн 2019 , Новости Каменского
На ринку ЗМІ існує конкуренція ?

Kameon.City

 

 

КП "МІС" - 3.3млн.грн

Комунальне підприємство "Міська інформаційна служба" у 2018році отримала із міського бюджету 3.3млн.грн, які пішли на заробітну плату співробітників. Це відповідає статутній меті підприємства, у частині "підвищення життєвого рівня робітників Підприємства", але не відповідає інтересам громади.

Витяг із Статуту КП "МІС":
2.1. Основаною метою Підприємства є ... забезпечення громадян інформацією щодо всіх аспектів життя територіальної громади міста, інформування населення про діяльність органів місцевого самоврядування, ... підвищення життєвого рівня робітників Підприємства.

Стосовно "аспектів життя територіальної громади міста" ефективність роботи підприємства відображено у відеоматеріалі КП МІС, що додається до посту.

Чи потрібно нашій громаді витрачати на дане КП кошти, значно більші за бюджет участі? Я вважаю, що непотрібно, тому що на ринку ЗМІ існує конкуренція і ми можемо інформаційні потреби влади і громади задовільняти за значно меньші кошти і в значно кращий спосіб.

Влада має мотивувати розвиток ефективної економіки міста, а не утримувати на привілійованому харчуванні співробітників неконкурентних підприємств.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых