Кам’янське - кліматичний лідер

07:09, 11 июн 2019 , Новости Каменского
Кам’янське - кліматичний лідер

 

Kameon.City

Не провінційне місто, а лідер! Екологічний, спортивний і політичний, з самим сильним в Україні мером, а також обласна столиця журналістики, столиця тендерів і бджолярів, та вже й кліматичний лідер!

Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина начолі українсько-німецької конференції надав новий статус нашому місту. Безумовно, це чергове досягнення нашого невгомоного лідера.

Тепер нам треба жити й пишатися тим, що мешкаємо у місті - кліматичному лідері. Правда, зміст цього статусу на конференції не розкрили.

Джерело:http://kam.gov.ua/ua/news/pg/100619518079193_p13/

Кліматичні адаптації в політиці

Координатори грантових програм поділилися досвідом реалізації проектів з кліматичної адаптації.

«Ми хочемо сьогодні саме на прикладі Кам’янського подивитися на виклики, що стоять перед містом і як із ними працюють та показати місто, що потерпає від складної екологічної ситуації намагається робити все можливе, щоб покращити умови життя населення – зазначив генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина Вольфґанґ Мьоссінґер.

Після візиту до міської ради, учасники здійснили об’їзд різних локацій міста, де вже ведеться робота з адаптації до кліматичних змін. Зокрема гості побували у Центральному парку культури та відпочинку.

Сьогодні експерти вважають Кам’янське кліматичним лідером серед інших міст України.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых