Вибори в ВРУ в Камянському: першого кандидата зареєстрував ЦВК

17:11, 11 июн 2019 , Новости Каменского
Вибори в ВРУ в Камянському: першого кандидата зареєстрував ЦВК

 

 

Кілька днів лишилось у політиків, щоб подати до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію кандидатів в народні депутати – це можна зробити до 20 червня включно. Вже 10 червня політичні сили мали визначитись із кандидатурами.

Поки що на інтернет-сайті Центрвиборчкому з кандидатів від Кам'янського (виборчий округ 30) зареєструвався як мажоритарщик лише член партії «Основа» Олег Мороз, відомий як президент компанії «МіКомп». Інша інформація про те, хто з камянчан балотуватиметься в парламент – лише балачки.

Отже, про балачки. Балакають, що від діючої влади в Раду висуватимуть Костянтина Сауся, заступника міського голови і колишнього директора центрального ринку. Або від партії «Слуга народу» або від політ сили «За життя!».

Днями стало відомо, що партія «Сила людей» висуватиме аж трьох кандидатів: депутата міськради Андрія Іванченко як мажоритарщика та підприємця Андрія Нестеренка за політичними списками. Щодо третього кандидата однопартійці поки тримають інтригу, натякнувши лише, що це буде жінка.

«Опозиційний блок», ймовірно, висуватиме в парламент депутата міськради Сергія Павлюка, який радить дочекатись рішення партії.

Поки нема ясності, хто піде в кандидати від партії Петра Порошенка та від «Слуги народу».

Раніше про свої амбіції щодо Верховної Ради заявляв Олександр Плахотнік, лідер місцевого осередку «Батьківшини» та гендиректор КВП КМР «Міськводоканал».

Від ВО «Свобода» за партійними списками можуть бути висунуті активісти Сергій Петренко та Олена Залевська – обидва відомі як послідовні націоналісти, а пані Залевська ще й дружина секретаря міськради олександра Залевського. Можливо, їм складе компанію та конкуренцію Дмитро Ярош, народний депутат і колишній лідер Правого сектору.

Лідер новоутвореної партії «Бджола» Андрій Білоусов, міський голова Кам'янського, неодноразово казав, що не збирається балотуватись у Верховну раду найближчим часом.

Як бачимо, серед потенційних кандидатів є до болю знайомі і відносно нові обличчя.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых