Контрибуція

06:10, 15 июн 2019 , Новости Каменского

Kameon.City

 

Контрибуція - платежі, що накладаються на підкорену територію на користь переможця.

Втрати громади через нечесні тендери департамента ЖКГ я розцінюю як контрибуцію, яку місто сплачує загарбнику.

Так, сьогодні одна приватна компанія з статутним фондом в 1000грн, тобто без відповідальності, виграла п'ять тендерів в яких навіть конкурентів не було, на загальну суму в 1 120 000грн. Мова йде про ТОВ "Геоленд 2000" https://clarity-project.info/tenderer/40771111

Напевно, проектні і геодезічні роботи по даним об'єктам (парк і тир) при умові чесної конкуренції коштували б громаді в рази дешевше.

Один мільйон гривень - значна для громади сума. Один мільярд гривень - це той мінімум, що громада вже виплатила у вигляді контрибуції загарбникам міста.

В цьому злодійному процесі освоєння бюджетних коштів на сумнівні цілі має бути основний бенефіціар. Без волі мера міста не відбулися би ці тендери. Але наш мер не кінцевий бенефіціар цієї схеми. Він гарантує те, що бюджетні кошти міста і області без конкуренції будуть освоюватися фірмами реальних бенефіціарів. Звісно, його % "справедливої" винагороди теж має бути.

Тобто, мер гарантує виплату контрибуції. Такий собі локальний компрадорський режим влади у конкретному місті.

Білоусов абсолютно впевнений, що його влада має бути під дахом могутніх покровителів. Він підкорюється волі конкретних осіб з дніпровського вулика, і саме їм, а не громаді міста він служить.

Наш мер - гарант того, що компрадорський режим дніпровської узурпації влади у місті, шляхом розміщення на посадах замів мера дніпрян, й надалі буде стабільно сплачувати контрибуцію загарбникам нашого міста.

Вихід із безвихідного становища там же де і вхід. Тобто, поки мером міста буде Андрій Білоусов, ми будемо платити дань загарбникам.

А Білоусов має наміри бути мером до своєї пенсії. Саме тому він беззупинно піариться і перш за все на дітях. Він заздалегіть привчає дітей любити доброго Білоусова.

Що робити свідомій частині громади?
Вимагати від Білоусова максимальної прозорості у всіх фінансових питаннях, аргументації намірів і доцільності витрат, вимагати відкритого щомісячного громадського форуму у сесійній залі міської ради. І саме головне - вимагати від депутатів чесно працювати і боронити інтерес громади.

Міська рада може завадити хижацьким діям виконавчої влади. Саме тому мер жодного разу за чотири роки не зустрічався з депутатами у сесійній залі поза сесією для обговорення важливих питань. Він навпаки робить все для того, щоб депутати не заважали реалізовувати плани реальних бенефіціарів нашого міста.

Ми повинні добитися чесної роботи міської ради.

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и текст

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается, текст

На данном изображении может находиться: 2 человека, текст

На данном изображении может находиться: текст

+6

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых