Автобусне божевілля

08:43, 21 июн 2019 , Новости Каменского
Автобусне божевілля

 

Kameon.City

Ініциатива мера по "розвитку" муніципального транспорту здувається.

ДМК вже заплатило місту 40млн.грн екологічної індульгенції які мер називає цільовими коштами на закупку автобусів.

Мер бажає вигнати з міста приватних перевізників. Звісно, щоб поток коштів за перевезення пасажирів зібрати до однієї каси і направити їх на "розвиток".

Планувалося придбання 160 автобусів за чотири черги. Ці автобуси мали повністю замінити приватних перевізників у місті.

Раніше була анансована закупівля першої партії з 40автобусів за 90млн.грн. Планувалося придбати їх в лізінг з авансом 40млн.грн з екологічної індульгенції ДМК.

Але ніхто не дає автобуси в лізінг нашому місту під такий відверто збитковий проект.
Тому зараз плани змінили і будуть купувати 20автобусів за кошти відразу.

Про такі плани повідомив на депутатській комісії з транспорту керівник транспортного управління міської ради Дмитро Конельскій.

Наразі містом курсують сім великих вщент зношених автобусів MAN, що нав'язали громаді в оренду по мільйону грн за шт в рік, та 800тис на їх ремонт, та бескінечні витрати на дізель для цих манів та проїзд по 7грн, каса з якого зникає в глибинах КП "КАТП".

На декількох маршрутах міста курсує значна і невідома кількість автобусів Sprinter. Їх присутність у місті абсолютно незаконна. Це ефект безумної програми "розвитку" міського транспорту.

Тим часом приватні перевізники, що працюють у місті на законних підставах згортають свою діяльність.
Достовірно відомо, що вони не будуть приймати участь у наступних конкурсах по обслуговуванню міських маршрутів. Вони вже зараз готові зупинити свою діяльність.

Безумне керівництво містом кожного дня завдає громаді збитків по всім напрямкам життедіяльності. Ми втрачаємо гроші, довіру і надію на кращу перспективу.

Білоусов і його дніпровські заступники повинні піти з своїх посад, бо змінити своє ставлення до громади міста на краще після років брехливого та марнотратного свого управління вони вже не зможуть.

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице

На данном изображении может находиться: 1 человек, текст

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых