Нові цяцьки для влади за наші гроші

06:23, 26 июн 2019 , Новости Каменского
Нові цяцьки для влади за наші гроші

 

 

 

На нові автомобілі для посадовців у влади Кам'янського гроші є, а на нові вікна в дитсадок і школу – нема!

Дивні вподобання міської влади Кам'янського не вперше стають предметом обуреного обговорення. Так вийшло й на минулому тижні.
«Нема грошей», - таку відповідь ми часто чуємо на питання про розбиті дороги та тротуари, протікаючі водогони та вбогі обідрані лікарні. Але в той же час, як коментують ситуацію окремі депутати міської ради, у влади вистачає грошей на косметичні ремонти в сквері, бучні свята та концерти сумнівних «зірок», на приватну охоронну компанію та саморекламу.
Отак і на тому тижні міські менеджери взяли та й купили за бюджетні гроші два легкових автомобілі «Шкода» по 500 тисяч гривень кожна. Тепер заступники міського голови їздитимуть на новеньких авто. А захочуть – ще 3 нових машини куплять, як заявив на засіданні депутатської комісії перший заступник міського голови Олександр Чернишов, відомий у місті жартівник…
Ще одна важлива, на думку менеджерів, справа не може потерпати від браку коштів – самореклама. Міській владі вже мало виділених раніше 7 мільйонів гривень на «висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування в засобах масової інформації» - пропонується додати ще 500 тисяч. Таку новацію озвучив на засіданнях депутатських комісій Юрій Бережний, керівник інформаційно-аналітичної служби міської ради. Гроші треба на «висвітлення діяльності» нових органів міської влади, які утворено нещодавно, пояснив посадовець депутатам. До того ж деякі органи свої гроші на саморекламу вже витратили. То все не реклама чи створення певної громадської думки, а інформування громадян про роботу міської влади, наголошував пан Бережний. Отже, нам за 7,5 громадських мільйонів на рік розповідатимуть в газетах, на телебаченні, в інтернеті та на вуличних рекламних площинах про те, що роблять посадовці міського самоврядування і на що в них вистачає наших грошей.

-----------
БІЛЬШІСТЬ ДЕПУТАТІВ МІСЬКРАДИ КАМ'ЯНСЬКОГО НА КОМІСІЯХ МОВЧКИ ТА ТИХО СЛУХАЛИ ПРО ЗАБАГАНКИ ПОСАДОВЦІВ. БО ЗНАЮТЬ, ЩО ДЛЯ БАЛАКУЧИХ ТА НЕЗГІДЛИВИХ ДЕПУТАТІВ У МЕНЕДЖЕРІВ ТРАДИЦІЙНО «НЕ ВИСТАЧАЄ ГРОШЕЙ» НА ВИКОНАННЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ. 
----
Менеджерам байдуже, що від цього ручного керування страждають інтереси містян, навіть дітей: з 2018 року посадовці виконавчої влади не можуть знайти 50 тисяч гривень на встановлення нових вікон в дитячому садку 39 та школі 35 на Черемушках – якраз округ одного балакучого депутата.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых