Не збідніє рука, що дає?

06:32, 26 июн 2019 , Новости Каменского

 

 

Нещодавно Інтернет вибухнув інформацією про придбання Кам’янською міською радою двох автівок вартістю біля 1 млн. грн. для першого заступника міського голови Чернишова О.А., та заступниці голови, керуючої справами Завгородньої Т.Ж., яка вже майже 20 років сидить в міській раді під «образами» і пересиджує одного мера за другим. До речі, на її рахунку це вже сьомий! 
Щойно стало відомо, що ці два персонажі, покриваючи порушення директора департаменту з гуманітарних питань Онищенко Т.Я., нанесли місцевому бюджету збитків на сотні тисяч гривень. 
Факт порушення встановило Головне управління Держпраці в Дніпропетровській області. Складено припис для виконання, встановлено штрафні санкції. Відносно директора департаменту Онищенко Т.Я. складено адміністративний протокол. В травні Постановою Заводського суду м. Кам’янського її визнано винною у скоєнні адміністративного правопорушення та у подвійному розмірі встановлено штраф. Намагання посадовців скасувати припис, згідно якого за укрите ними порушення працівнику департаменту найближчим часом необхідно буде виплатити середній заробіток за півтора роки, був марним. В червні Постановою Дніпровського окружного адміністративного суду їм відмовлено у його скасуванні. Отже, на штрафи, виплату середнього заробітку потерпілому працівнику з вини посадовців необхідно буде знайти в місцевому бюджеті сотні тисяч грн.
Доречно запитати: «А чи знає про всі порушення міський голова Білоусов А.Л.? Чи розуміє, що укриття порушення та його бездіяльність приводять до збитків бюджету?» Схоже, що не тільки знає, а й є активним співучасником. Невипадково у нещодавно створеної їм політичної партії «Бджола», з якою він збирається йти на вибори міськрад, затверджено слоган «Ми цінуємо кожного!». Дійсно, цінує, але як бачимо не кожного, а тільки своїх!..
На дошки загиблим бійцям АТО коштів не вистачило. Соромно! На 7-й школі одному бійцю дошку встановили, а на іншого не вистачило грошей. Не вистачило у міського голови коштів і на потреби депутатів міської ради для шкіл і дитячих садочків. Запитаєте чому? Та тільки тому, що депутат має свою позицію, яку відкрито висловлює. Не бачить міський голова як руйнуються будівлі навчальних закладів, яким вже далеко за 80 і 100 років. Чому? Та тому, що ці питання піднімають незручні і непідконтрольні меру ЗМІ та громадські діячі. Позиція міського голови здебільшого не бачити, не чути, не фінансувати таких! 
А ось на суди своїх, по яким ті, як скажені почали бігати, розуміючи, що під ногами вже земля горить та на їх адвокатів мер знаходить ще десятки тисяч. На найближчій сесії Білоусов А.Л представить до нагород начальника поліції та його зама. Вважаєте випадково? На черзі на нагороди міського голови місцеві судді та прокурори. 
Місцеве дно поглиблюється!

Лариса Долина

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых