Що буде цікавого на червневій сесії міської ради Кам'янського

16:29, 26 июн 2019 , Новости Каменского
Що буде цікавого на червневій сесії міської ради Кам'янського

 

 

Перед сесією, з 9 до 10 години ранку 27 червня біля будівлі міської ради відбудеться пікет зоозахисників. Як повідомив Євген Пікінер, керівник ГО «Зоощит», пікетники спробують привернути увагу міського самоврядування до проблеми жорстокого поводження з тваринами в Камянському. Зокрема, приводом для акції стали вчорашні події на території ДМК. Там, як розповідали робітники підприємства, вчора їздив мікроавтобус, в який ловці збирали безпритульних собак. За попередньою інформацією, собако лови працюють на приватне підприємство з Харкова, яке займається відловом безпритульних собак на замовлення. Подальша доля тварин невідома, через що зоозахисники підозрюють, що їх просто вбивають.

Про порядок денний сесії міськради Кам'янського, що відбудеться 27 червня, розповів Олександр Залевський, секретар ради.

На чергову 33-тю сесію винесено 40 основних та 7 додаткових питань.

Сесія розпочнеться із затвердження Положень про територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Південного і Дніпровського районів міста.

Депутати розглянуть питання про надання згоди на передачу в безоплатне користування громадській організації «Патріот-2015» і релігійній громаді Благовірного великого князя Ігоря Чернігівського та Київського приміщень в адміністративній будівлі на площі Гагаріна, 3.

Також передбачається надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста введених в експлуатацію об’єктів: реконструйованих майстерень СЗШ №37 під приміщення дошкільного відділення та реконструйованої частини будівлі академічного ліцею №15.

Розглядатимуть на сесії й питання звернення депутатів міської ради до вищих органів юстиції з метою недопущення суддівського свавілля.

Традиційно на сесію внесено низку земельних питань, змін та доповнень до рішень міськради і міських програм різних напрямів. Крім цього, депутатам належить затвердити звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року.

Для забезпечення доступності та підвищення якості надання адміністративних та муніципальних послуг мешканцям Карнаухівки, що входить до складу Південного району, передбачається утворити в селищі віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП.

Буде розглянуто питання про екологічний стан Кам’янського та хід виконання Екологічної програми міста на 2016–2020 роки, а також внесено зміни до цієї програми.

До фракції «Батьківщина» на місце Олега Усачова, вибулого з депутатського складу за особистою заявою, увійде депутат, наступний за списком – Наталія Лисак, заступниця директора КВП КМР «Міськводоканал».

Вносяться зміни до положення про адміністрацію Південного району. Раніше передбачалося, що вона може обслуговувати (наприклад, ремонтувати дороги) тільки приватний сектор, а тепер – і неприватний. Це пов’язано з тим, що коксохімічний завод виділяє адміністрації району кошти на ремонт дороги по проспекту Конституції за трамвайною колією.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых