Собак з ДМК видалятимуть цивілізовано

05:29, 10 июл 2019 , Новости Каменского

 

 

 

Що робити з собаками, які мешкають на території ДМК? Це питання обговорювалось на нараді представників адміністрації міста та комбінату.

Нарада під головуванням заступника міського голови Кам'янського К. Сауся, відбулась 4 липня. Окрім посадовців, в ній взяли участь активісти зоозахисники, які й підняли це болюче питання до рівня міської влади.
Головне - безпека людей, погодились учасники зустрічі. Тому агресивних безхатьків з комбінату видалятимуть. Але робитимуть це без залучення заїжджих живодерів. 
Потрібно детально опрацювати питання спільно адміністрації комбінату та міській службі поводження з тваринами, яка сьогодні є підрозділом КП "Благоустрій". Буде проведено розслідування випадків агресії собак, щоб визначити їх подальшу долю. 
Учасники зустрічі дійшли згоди щодо необхідності регулювати чисельність безпритульних тварин на території промислового підприємства гуманними цивілізованими методами, не допускаючи випадків жорстокого поводження з тваринами.
Проблема собак на ДМК стала темою скандалу в Кам'янському в кінці червня, коли металурги найняли приватних ловців з Харкова, і ті виловили на підприємстві більше 2 десятків собак. Місцеві зоозахисники повернули собак з Харкова в Кам'янське і займаються їх подальшим влаштуванням. Тоді ж міська влада пообіцяла активістам провести зустріч з представниками ДМК з питання поводження з безпритульними тваринами.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, обувь, дерево, стол и на улице

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых