Зустріч з "Поцілованою сонцем"

05:36, 10 июл 2019 , Новости Каменского

 

 

Мода на літературні вечори - не новий, але добре забутий тренд у культурному житті Кам'янського, переживає період відродження. Увага до творчості талановитих земляків у поєднанні з благочинністю створюють незабутню атмосферу спільного дотику до прекрасних та благородних порухів людської душі. 
Один з прикладів ренесансу жанру літературних вечорів - захід "Поцілована сонцем", про який розповів літератор Андрій Енбулатов..

ФОТО 1
Творчий вечір, присвячений ювілею молодої, але визнаної літераторки Євгенії Яворської, відбувся в клубі-кафе «The Beatles». Організаторами літературного вечора виступили учасники арт-проекту «VivArt» та небайдужі до мистецтва кам'янчани.
Євгенія, користуючись правом організаторки масового заходу, запросила не тільки членів «VivArt», але і дружню компанію організації «Територія вільних людей “МYZ ЛITR”». Серед поважних гостей були присутніми та брали активну участь літератор Сергій Злючий, котрий декламував свою поезію та бібліотекар Тетяна Герасюта, свідок формування та розвитку Євгенії, як авторки.
Вечір не давав гостям нудьгувати – ми посміхалися з тематично дорослих, нових творів Олени Ляшенко, підспівували гітаристові Станіславові Черченко, переживали драму робіт Сергія Злючого та Анастасії Теплякової, відчували пронизливу чистоту віршів Марії Дружко і, звісно малювали у свідомості образ дівчини, поцілованої сонцем, від Євгенії Яворської.

ФОТО 2
Аби гості не втомилися від насиченості програми та кількості авторів, програма мала дві інтерактивні перерви на конкурси, в котрих брали участь всі присутні. Тому, хто виявився найвинахідливішим та найкрасномовнішим, дістався унікальний останній примірник «Алхімії долі» авторства організаторки свята та іменинниці.
Ще одною паузою слугував імпровізований благодійний аукціон, де була розіграна картина авторства місцевої художниці. Зібрані кошти, за доброю традицією групи «Волонтерська чота», до якої відносяться пані Євгенія та пані Анастасія , пішли на допомогу військовим.
Вечір, судячи з реакції гостей, не залишив байдужим нікого. Всі пішли додому з чудовим відчуттям творчої синергії. Дехто поніс, до того ж, ще й приємну згадку у вигляді книжки чи картини. Всі дякували пані Яворській та організаторам за чудовий вечір.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди на сцене

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых