Факти незаконної політичної реклами та напад на агітаторів виявила поліція в Камянському

20:05, 12 июл 2019 , Новости Каменского
Факти незаконної політичної реклами та напад на агітаторів виявила поліція в Камянському

 

 

Про те, що містом їздять маршрутні таксі з рекламою кандидата в народні депутати та за сумісництвом заступника міського голови Костянтина Сауся, камянчани обурено говорять вже кілька днів. «Що, нема кому заяву в поліцію написати про порушення закону?» - питали одне в одного місцеві активісти.

Поліція не стала чекати заяв, і відреагувала сама. За фактом розміщення політичної реклами на транспортних засобах громадського користування було складено 4 адміністративних протоколи за ч.1 ст. 212-14 КУпАП (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях).

Поліція нагадує, згідно ч. 9 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів» розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборної агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється.

А вранці 12 липня на привокзальній площі двоє молодиків спробували розібрати силою та агресією агітаційні намети кандидатів Олександра Вілкула та «За життя». Поліція затримала нападників, було складено протокола про дрібне хуліганство.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых