Спорткомплекс «Прометей» в Кам'янському може «піти з комунальної власності», попереджає депутат міської ради

12:09, 15 июл 2019 , Новости Каменского
Спорткомплекс «Прометей» в Кам'янському може «піти з комунальної власності», попереджає депутат міської ради

 

 

Про можливість втратити майновий комплекс СК «Прометей» як комунальну власність нагадав депутат міської ради Камянського Сергій Павлюк на засіданні постійної комісії ради з питань бюджету.

Питання виникло під час розгляду членами комісії проекту рішення міської ради про зміни до Положення про міську правління молоді та спорту. Управління було на початку 2019 року виведено зі складу департаменту гуманітарних питань, його очолив Едуард Коряк.

На комісії розглядали зміни до Положення, яке регламентує діяльність міськуправління. С. Павлюк відзначив, що в переліку закладів, якими керує управління, відсутній СК «Прометей». На початку року спорткомплекс міська рада передавала в оперативне управління департаменту ЖКГ, пов’язуючи цей хід з капітальним ремонтом, який планується в спорткомплексі. Але ж фахівці департаменту ЖКГ не вміють керувати таким специфічним закладом, зазначив депутат Павлюк (колишній заступник міського голови Дніпродзержинська, який був куратором питань молоді та спорту)!

На думку депутата, відсутність «Прометею» в переліку закладів, підпорядкованих міському управлінню з питань молоді та спорту – або помилка, або черговий хід міської влади по передаванню спортивного комплексу в приватні руки. «Він піде з комунальної власності, ось згадаєте мої слова!» - напророчив С. Павлюк.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых