Зоозахисники та металурги в Камянському домовляються про співпрацю

15:28, 17 июл 2019 , Новости Каменского

 

 

Другий раунд перемовин з адміністрацією ПАТ ДМК щодо урегулювання конфлікної ситуації, що виникла з фактом "гастролей" харківських вбивць тварин на території ДМК, відбувся в міській раді. Подробиці повідомив Євген Пікінер, голова ГО «Зоощит».

В нараді взяли участь радниця ген. директора ДМК Юлія Прус, керівниця комунальної служби поводження з тваринами Тереза  Арутюнова и волонтер «Зоощита» Вероника Дробот.

Сторони перемовин узгодили формулювання окремих пунктів Угоди про спільну діяльність . Вони одностайно наголосили на необхідності  оперативного реагування по кожному випадку агресивної поведінки тварин щодо  людей -працівників комбінату. Вирішено агресивних тварин (за умови нанесення тілесних пошкоджень) виловлювати та не повертати на попереднє місце перебування. Подальшою долею тварин-агресорів буде займатися ГО "Зоощит", підкреслив Є. Пікінер.
Також було озвучене побажання , щоб, попри оголошену процедуру банкрутства ДМК, адміністрація має взяти участь в покращенні матеріально-технічної бази міської собачо-котячої Служби . Наприклад, терміново необхідні  грати для транспортування та одиночного утримання тварин .

 ГО "Зоощит" звертається до робігників всіх підприємств "МетІнвесту" на території Кам,янського: сприяти виявленню як явних так і прихованих фактів жорстокого поводження з тваринами , і водночас повідомляти про факти вагітності самиць собак та агресії тварин до людей.
«Тільки спільними зусиллями ми зробимо відношення до тварин цивілізованим», - акцентував зоозахисник.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых