Пріоритети Кам'янського

06:19, 7 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

В прошлому номері газети ми писали про те, як 27 липня рухнула верхня частина фронтону над вхідною частиною 20-ї школи міста Кам’янське.Адміністрація школи наголосила, що не дивлячись на те, що сталося, навчальний рік почнеться вчасно і заняття проходитимуть у другому корпусі школи, де зараз йде капітальний ремонт. 
Та батьки учнів цієї школи зрозуміло, дуже стурбовані безпекою своїх дітей. Вони особисто провели інспекцію школи на стадії ремонту, оглянули хід виконання робіт, і те, що вони, побачили ще більш їх стурбувало. Й поки йде розслідування та всілякі експертизи, батьки запустили у соцмережі Фейсбук флешмоб під назвою «Твоя школа ще не впала?». Своє обурення вони вирішили виразити, записуючи звернення на відео. 
До флешмобу вже приєдналася навіть мама учня школи №5, яка в своєму відеозверненні показала запущений стан фасаду будівлі школи, де вчиться її дитя.

Та чи розуміють наші сьогоднішні можновладці, при яких вже гинули діти від їх бездіяльності щодо масштабної розрухи міста, що якби таке сталося за умови початку учбового року, то суд Лінча їх настигнув би скоріше ніж правосуддя…

ФОТО
1
Це приміщення де розміщені ЦНАП та адміністрація південного району - там скоро буде фонтан та сквер і це майже поряд зі школою № 20.

2
А це могло б опинитися на головах дітей, що підуть до школи з 1 вересня. Дякувати Богу, що такого не сталося!

3
Отакі вони фасадні роботи. Граф Потьомкін вмер, а його «села» продовжують жити…

4
«Після того, як стався обвал, дітей планують перевести в крило, де зараз йде капітальний ремонт. Але ремонт проводиться з грубими порушеннями. Не відповідна якість матеріалів та кількість робіт, заявлених в кошторисі. Я хочу, щоб цей ремонт був безпечним, щоб моє дитя вчилося у безпечній будівлі», - каже мама учня школи №20 в одному з відео.

На изображении может находиться: небо и на улице

На изображении может находиться: на улице

На изображении может находиться: дом и на улице

Нет описания фото.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых