Працівниці ДМК, яка впала з моста в Кам'янському, терміново необхідна допомога

17:06, 9 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

Про це повідомляє ДМК Профспілка «Металургів».

В ніч з 1 на 2 серпня 2019 року, на мостовому переході через річку Дніпро, автомобіль, в якому їхала сім'я Галімонових, пробив відразу два колеса об один з аварійних деформаційних швів. Наталя Галімонова, вийшовши з пошкодженої машини, при перетині мосту впала в отвір на розділовій смузі мосту з 10-метрової висоти. В результаті, працівниця газового цеху Дніпровського меткомбінату отримала важкі травми, які можуть зробити її інвалідом.

Результат СКТ: крайовий перелом переднього верхнього краю тіла хребта L1. Осколковий компресійний перелом тіла хребта L3 зі зміщенням уламків в сторону кістковомозкового каналу. Перелом остистого відростку і дудки тіла хребця L3 зліва. Переломи поперечних відростків тіл хребців L1; L5 справа. Перелом основи крижів на рівні S4-S5 зліва зі зміщенням. Перелом Th12 по паравертебральної лінії праворуч.

12 серпня Наталю Галімонову перевезуть на операцію в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова. Їй потрібна термінова операція і імплантанти, на які потрібні чималі кошти. Профспілка «Металургів» надала Наталії матеріальну допомогу на лікування. Але цих коштів вистачить лише на перший час.

Гроші на допомогу Н.Галімоновій можна перераховувати на банківську картку Альфа банку: №5355571250509908, отримувач – СМИЦЬКА ТЕТЯНА СТЕФАНІВНА (мати постраждалої).

Не будьте байдужими!

Цей інцидент набув широкого розголосу в ЗМІ.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых