Втомила спека - прямуй до бібліотеки

16:02, 12 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

На вулиці спекотно, а у бібліотеках Кам’янського затишно та прохолодно. Фахівці бібліотечної системи міста створюють читачам ідеальні умови для цікавого дозвілля у будь-яку пору року.

Бібліотекар завжди підкаже, що почитати дорослим і дітям, запропонує переглянути нові газети та журнали, а для малюків знайде цікаві іграшки на будь-який вік.

А юних читачів, які прагнуть отримати знання та прочитати літературу, рекомендовану вчителями на літо, чи просто поспілкуватися з однолітками та знайти нових друзів також запрошують відвідати бібліотеки

На дорослих завжди чекають останні новинки в читальному залі.

А нещодавно колектив бібліотеки зібрав ТОП-10 кращих книг місцевих авторів, серед яких і лірика, і наукові роботи, і дитяча пізнавальна література.

 Для шанувальників мистецтва тут постійно працюють цікаві курси, художні виставки, майстер-класи. Наприклад, 23 серпня художник Денис Самовол за півтори години обіцяє навчити малювати кожного бажаючого.

Постійно проходять у бібліотеках й засідання краєзнавчого клубу, а кіномани можуть із задоволенням переглядати кращі європейські фільми у клубі інтелектуального кіно.

Бібліотеки Кам’янського постійно вдосконалюють свою роботу, пристосовуючись до вимог сучасного світу і вміють задовільнити будь-які інтелектуально-естетичні потреби своїх читачів.

Адреси бібліотек та більше про заходи у бібліотечній системі Кам’янського ви можете дізнатися у блозі за посиланням: https://bibliopazlu.blogspot.com/

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых