Більш ніж 250 водіїв отримали посвідчення через ЦНАП Кам’янського

15:04, 13 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

Сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг Кам’янського видача водійських посвідчень та перереєстрація транспортних засобів користуються попитом серед містян, адже громадяни мають можливість економити свій час і ресурси, отримуючи потрібні послуги у центрі міста.

Нагадаємо, що послуги сервісних центрів МВС стали доступні кам’янчанам у ЦНАПі навесні поточного року.

Так, завітавши до Центру по проспекту Василя Стуса, 10/12 громадяни можуть:

-обміняти посвідчення водія (без складання іспитів);

-отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

-зареєструвати транспортні засоби (без огляду) з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерного знака;

-перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною реєстраційних даних (найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання).

Фахівці ЦНАПу нагадують: алгоритм отримання послуг простий. Відвідувач має звернутись до ЦНАП з відповідним пакетом документів. Адміністратор ЦНАП перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги. Адміністратор сервісного центру МВС проводить передбачені послугою процедури та надсилає до ЦНАП підтвердження, після якого посвідчення водія виготовляється у ЦНАП та видається клієнту.

Загалом послуга заміни водійського посвідчення займає близько 20-30 хвилин, перша реєстрація транспортного засобу – до двох годин.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых