Кредиту на автобуси не буде... лише гроші металургів

06:20, 14 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

Позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, на якому розглядали питання придбання автобусів для транспортного комунального підприємства, відбулось у Кам'янському 7 серпня. 
Купити 40 автобусів для створення комунального пасажирського автопарку міська влада нахвалялась ще з початку року. Скоро осінь, а автобуси досі, як казали посадовці взимку «чекають на заводі в Черкасах». Чому саме в Черкасах, влада не пояснює.
Закупівля транспорту частково планувалася за рахунок укладання договору фінансового лізингу з ПАТ Акціонерний Банк «Укргазбанк». Та, як повідомила директор департаменту економічного розвитку міської ради Галина Єрмоленко, у липні банк вніс до проекту договору суттєві доповнення, які тепер комунальне підприємство виконати не в змозі.
Комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила відмовитись від кредитів та надати дозвіл комунальному підприємству закупити автобуси самостійно за кошти меткомбінату. На сьогодні у Кам’янському є підписаний із ПАТ «ДМК» меморандум на 40 мільйонів гривень на придбання автобусів для міського автотранспортного підприємства КАТП 042802. Придбати 30 автобусів цього року, а потім докуповувати партіями – такі плани міського голови озвучив його заступник Олександр Чернишов.

ФОТО
Міський голова Кам'янського Андрій Білоусов у липні відвідав Черкаси, де оглянув та автомобільному заводі автобуси «Атаман», які планується купити для нашого міста.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых