Чи почує міський голова Кам’янського про що болить його мешканцям?

06:21, 14 авг 2019 , Новости Каменского

 

 

У Кам’янськом планують витратити майже мільйон гривень на виступ Гайтани до дня міста, пише сайт gorod.dp.ua. На сайті публічних закупівель Prozorro з цього приводу з'явився тендер , який оголосило управління молоді і спорту Каменського міської ради. 
Очікувана вартість закупівлі - 970 000 гривень. Відомо, що аукціон відбудеться 27-го серпня. За вказану суму повинні сплатити гонорар відомій українській співачці Гайтані. Крім того, в перелік витрат також включені послуги транспортування, мешкання, устаткування сцени, а також охорона. Концерт повинен відбутися в день Кам’янського, тобто 14 вересня. 
Ця новина ні аби як сколихнула місто. 12 серпня на ФБ сторінці «Просто Днепродзержинск (Каменское)» мешканка Кам’янського звернулась до міського голови з дуже проникливим зверненням.

«…Андрей Леонидович, никто не будет против, если деньги, запланированные на выступление Гайтаны в день праздника, пойдут на лечение Павла Яценко и на других нуждающихся...(онкобольные, дети инвалиды, дети сироты ...)Это сумма почти 1000 000! Это даже нельзя обсуждать!!!!! А мы, жители нашего города, порадуемся. А праздник отметим и так на высшем уровне. Андрей Леонидович решать, конечно Вам, это только просьба" Я думаю, что меня поддержат».

І таки була права. Тільки за добу станом на 13 серпня її підтримало майже 3000 кам’янчан. 
А на сторінці «Єдина система місцевих петицій» з’явилась петиція під назвою «Гроші на лікування онкохворих»: «Пропоную не витрачати на концерти зірок естради та феєрверки бюджетні кошти, а направляти їх на лікування онкохворих дітей та онкохворих батьків малолітніх дітей! 
Впевнена, що у нашому місті є свої таланти, котрі залюбки привітають зі сцени мешканців міста».
Багато чого можна та треба зробити в місті за ці гроші. Тому й оборює людей це марнотратство. Так прокоментувала цю новину ще одна мешканка: ««Пир во время чумы" - по другому и не скажешь, школы рушатся, в больницах ни лекарств ни нормального питания, в магазинах, на рынке башенные цен не соизмеримы ни с пенсиями ни с зарплатами, даже самого элементарное не выполнено, на носу начало учебного года, дети пойдут через дороги на которых отсутствуют "зебры" в школу - на все это у бюджете денег нет, а вот на развлекалочки хватает ....»
Може й справді нашим манагерам досить надавати людям за їх же гроші «Видовища»? Може вже час і про «Хліб» подумати?

Павло Яценко із Кам’янського бореться з раком. Давайте допоможемо молодій сім’ї!

33-річний батько 1,5 річного сина Луки, перекладач і фотограф із Кам’янського, вже рік у боротьбі за своє життя. В липні 2018 лікарі поставили Павлу діагноз — гострий лімфобластний лейкоз загального типу. Інакше кажучи, онкологічне захворювання крові. Сім’я Павла звертається до всіх небайдужих по допомогу.

Для финансовой посильной помощи:
Карта Райфайзен Банк Аваль 
4119 9790 0537 8752
Yatsenko Olena
Карта Приват Банка 
4149 4390 0309 2875
Яценко Елена Игоревна
Карта Сбербанка России (RUB):
5336 6902 0858 4708
Яценко Людмила (сестра Паши)

На изображении может находиться: 1 человек, стоит

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых