Маніпуляції міської влади з СК «Прометей» в Кам'янському

17:23, 22 фев 2019 , Новости Каменского

Спорткомплекс «Прометей» може бути віддано приватним особам – про це говорять депутати міської ради Кам'янського, обговорюючи порядок денний майбутньої сесії.

Проект рішення про передачу СК «Прометей» в спільне керування департаменту ЖКГ та капітального будівництва і новоутвореному міськуправлінню молоді та спорту готується на березневу сесію міськради Кам'янського.
Комунальний СК «Прометей» чекає продовження масштабної реконструкції. Нещодавно міське самоврядування хвалилось тим, що за державні кошти зроблено чималі ремонтні роботи в Палацу тенісу (об'єкт скоро має бути введений в експлуатацію, як повідомив днями міський голова Андрій Білоусов). Очікується, що цього річ держава дасть ще по 50 мільйонів гривень на 2 великі проекти з оновлення спортивного комплексу – на стадіон та центральний корпус. Для того, щоб освоювати ці кошти, а також контролювати хід ремонтних робіт, потрібні фахівці в галузі будівництва – так пояснив ситуацію Олександр Чернишов, перший заступник міського голови. Тому міськрада може передати «Прометей» на час реконструкції в оперативне керування департаменту ЖКГ та капітального будівництва. Спільно з депЖКГ комунальним спорткомплексом опікуватиметься міське управління молоді та спорту. Це управління з правами юридичної особи має бути виділене з департаменту гуманітарних питань рішенням березневої сесії міськради у складі 7 фахівців. «Я казав, що не треба освіту, медицину, культуру, спорт та молодь в одну службу змішувати! – прокоментував ситуацію Сергій Павлюк, депутат міськради та колишній заступник міського голови з гуманітарних питань. – Не послухали – тепер назад розділяють…».

ФОТО
«Це схоже на якісь кроки до передачі комунального спорткомплексу в руки приватних осіб, можете мою думку записати в протокол засідання комісії - поділився підозрами депутат міськради Кам'янського Павлюк. - Коли я був заступником міського голови, до мене приходив один депутат і пропонував вивести тенісні корти в приватне керування».
«Не дозволимо забрати комунальний спорткомплекс!» - дружньо заявили колеги пана Павлюка по депутатському корпусу.

На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, ребенок, стол и в помещении

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых