«Але осінь зійшла по плечі»: якою буде погода наступного тижня

06:18, 1 сен 2019 , Новости Каменского
«Але осінь зійшла по плечі»: якою буде погода наступного тижня

 

 

Літо вже потрошку вказує нам на те, що вже незабаром стане трохи холодніше на вулиці, але, можливо, тепліше на душі. Протягом наступного тижня можна згадувати найяскравіші моменти теплої пори року та вже робити прогнози щодо осені. Відкритий повідомляє, чого очікувати містянам найближчим часом.

 1-го вересня, у перший день осені, буде здебільшого сонячна та тепла погода. Температура повітря вночі буде приблизно 14-16 градусів з позначкою «плюс», а вдень на термометрі можна буде побачити 28 градусів тепла. Вітер південно-східний, 3-8 метрів на секунду.

У понеділок, 2-го вересня, у Дніпрі очікується сонячна малохмарна погода, без опадів. Вночі температура повітря буде коливатися від 14 до 16 градусів вище нуля, а вдень становитиме близько 30 градусів вище нуля. Вітер східний, 3-8 метрів на секунду.

У вівторок, 3-го вересня, містяни спостерігатимуть, що погода буде ясною та теплою. Вночі температура повітря буде 16 градусів з позначкою «плюс», а вдень підвищиться до 30 градусів. Вітер східний, 3-8 метрів на секунду.

У середу, 4-го вересня, на території Дніпра буде сонячна погода. Вночі температура повітря становитиме 14 градусів, а вдень позначки термометра будуть показувати близько 30 градусів. Вітер східний, 3-8 метрів на секунду.

У четвер, 5-го вересня, у Дніпрі очікується невелика хмарність. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від 18 до 29 градусів вище нуля. Вітер південний.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых