Кам’янське, пишайся! Перемоги до Дня міста

15:16, 18 сен 2019 , Новости Каменского
Кам’янське, пишайся! Перемоги до Дня міста

 

 

15 вересня в Харкові відбулися змагання Першого Кубку Української федерації скандинавської ходьби. Кам’янчане вперше на них заявили про свою участь, як команда, яку очолила Л. Долина, член Федерації, голова профспілкової організації «Освітяни Придніпров’я», в минулому засновниця першої в Україні Школи здоров’я.
Перемогу і звання чемпіонів Першого Кубку Української федерації скандинавської ходьби в своїх вікових категоріях здобули: С. Болдирева, заступник директора з освітнього процесу, вчитель математики – перше місце на дистанції чотири з половиною кілометрів. Карамишева Н., мама, яка знаходиться у відпустці по догляду за дитиною, але постійно веде здоровий спосіб життя, активно долучає до нього своїх двох дітей – друге місце на дистанції дев’ять кілометрів. До речі, її донька, Софія, теж приймала участь у змаганнях, вдало пройшла дистанцію і отримала медаль.
Фінансову підтримку на поїздку до Харкова команді кам’янчан надав депутат міської ради, голова правління ТОВ « МТС - Бетон» С. Миршавка.
Вітання всім учасникам Першого Кубку Української федерації скандинавської ходьби та перемог в майбутньому!
Новий вид оздоровчого фітнесу і спорту набирає в місті обертів!
Небайдужі до здорового способу життя долучайтеся! Здоровим бути модно!

Фото 1
До команди крім дорослих увійшло двоє дітей, які разом з мамами займаються новим видом оздоровчого фітнесу та спорту. За підсумками змагань кам’янчане отримали три кубки: один за перше місце і два - за друге. Інші учасники нагороджені медалями та дипломами.

Фото 2
В. Дзюба, відомий у місті краєзнавець, вчитель історії, член міського краєзнавчого товариства «Кам’янське - Дніпродзержинськ» - друге місце на дистанції чотири з половиною кілометрів.

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и обувь

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых