Педагогів Кам’янського запрошують позмагатися за звання «Учитель року»

10:57, 23 сен 2019 , Новости Каменского

 

 

Кращих педагогів Кам’янського запрошують приєднатися до Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Це буде вже 25-й щорічний конкурс серед талановитих вчителів усієї України.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України педагоги змагатимуться у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія».

Найкращі представники регіонів зустрінуться у фіналі. «Учителя року» з історії обиратимуть у Дніпрі, образотворчого мистецтва – у Львові, зарубіжної літератури – в Рівному, хімії – у Чернівцях. Переможця у номінації «Початкова освіта» оберуть у Білій Церкві.

Конкурс розпочнеться з 1 листопада 2019 року змаганнями зонального туру, переможці якого випробовуватимуть свої сили на регіональному рівні. Найкращі представники з усіх областей та міста Києва традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити у містах Біла Церква («Початкова освіта»), Дніпро («Історія»), Львів («Образотворче мистецтво»), Рівне («Зарубіжна література»), Чернівці («Хімія»).

Зареєструватися на участь у конкурсі можна до 6 жовтня.

Нагадаємо, що у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2019» в номінації «Захист Вітчизни» одним із лауреатів став кам’янчанин Сергій Лоза, вчитель предмета «Захист Вітчизни», заступник директора з військово-патріотичного виховання міської гімназії №11.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых