Виставка історичних фото в міському парку

20:32, 24 сен 2019 , Новости Каменского

 

 

Фотовиставка, присвячена історії Кам’янського та Дніпродзержинська, відкрилась у адмінкорпусі центрального парку відпочинку.

ФОТО 1
В експозиції виставлено світлини з особистих архівів історика Олександра Слонєвського та фотографа і журналіста Віктора Куленко. Виставку було організовано стараннями волонтерів Олени Ковалевич та Сергія Худовича, розповіла заступник директора центральної бібліотеки міста Тетяна Герасюта.

ФОТО 2
Світлини, які зафіксували життя міста та його мешканців протягом 19 та 20 століть, свідчать: Кам’янське, а згодом Дніпродзержинськ завжди було містом, де жили культурні, інтелігентні люди. Цю думку висловлювали учасники церемонії відкриття експозиції, де публіку розважали музикою артисти ансамблю «Енель».

ФОТО 3
На виставці зібрані близько сотні світлин. На них – історичні міські пейзажі, де можна побачити, яким наше місто було замолоду, в позаминулому віці.
Виставка об’єднала портрети мешканців міста. Тут можна побачити як зображення малих авторів експозиції та їх рідні, знаменитих земляків, так і нікому невідомих людей з минулого.

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят, обувь, борода и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди катаются на лошадях, люди сидят и на улице

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых