У Кам’янському готуються до Дня довкілля

10:43, 3 апр 2019 , Новости Каменского
У Кам’янському готуються до Дня довкілля

 

 

З метою підготовки до проведення у Кам’янському загальноміської толоки, міський голова Андрій Білоусов видав розпорядження про проведення в місті 20 квітня Всеукраїнської екологічної акції «День довкілля».

2 квітня організаційні заходи з підготовки та проведення екологічної акції обговорили на нараді під головуванням першого заступника міського голови Олександра Чернишова.

У межах акції планується запросити до участі в толоці колективи підприємств, установ, організацій міста різних форм власності, депутатів, членів виконавчого комітету та посадових осіб міської ради, громадські організації та мешканців міста.

Заплановано провести роботи з озеленення і благоустрою по всій території міста та селища Карнаухівка.

Напередодні проведення толоки фахівці управління екології та охорони природних ресурсів міської ради запропонували кам’янчанам подати заявку до адміністрації свого району та отримати посадковий матеріал, вказавши бажану породу та потрібну кількість рослин.

Усі бажаючі, які встигли зробити це до 1 квітня, а їх було чимало, гарантовано отримають посадковий матеріал напередодні толоки. Переважно це будуть кущі бузку та спіреї, горобина, береза, липа і клен.

Управління екології та природних ресурсів міської ради закликає усіх небайдужих підготуватись та взяти участь у загальноміській толоці, яка відбудеться 20 квітня.

Зробимо разом наше місто чистим!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых