Кам’янська лікарня закупила медичні матеріали у колишнього комунальника

13:30, 30 апр 2021 , Новости Каменского
Кам’янська лікарня закупила медичні матеріали у колишнього комунальника

Комунальне некомерційне підприємство Кам’янської міської ради “Міська лікарня №9” замовило медичні матеріали для боротьби із коронавірусом у колишнього працівника КП “Тепломережі”.

Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на систему Prozorro.

Лікарня Кам’янського придбала рукавички, захисні комбінезоні, маски, шприци, катетери та інші медичні матеріали на більше одного мільйона гривень. До кінця роки їх має доставити ФОП Подупейко Олександр Володимирович. Закупівлі провели за ковідною процедурою, тобто без застосування електронних торгів. Замовник самостійно знайшов постачальників і лише відзвітував про куплені товари у системі Prozorro.

До серпня 2020 року чоловік працював інженером в комунальному підприємстві “Тепломережі” Кам’янської міської ради. Загалом чоловік продав в лікарні міста медичних матеріалів на близько 6 мільйонів гривень. 

Серед іншого, Міська лікарня №9 придбала 1600 одноразових костюмів по 260 гривень за одиницю. Це доволі висока ціна за подібні товари, наприклад, днями Криворізька лікарня придбала подібні костюми по 190 гривень за один. А Бердичівська міська лікарня - по 170 гривень за штуку.

У 550 гривень обійшовся тонометр механічний зі стетоскопом. Всього їх придбали 20 штук. При цьому "Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування Бершадської міської ради" купила ідентичні тонометри значно дешевше - по 428 гривень за одиницю. 

Чотириста фільтрів дихальний з тепло-вологообмінником одноразового використання закупили по 157,78 гривень за один. Для порівняння Київська міська лікарня №8 купила такі ж фільтри по 69,92 гривень. 

Засоби індивідуального захисту очей коштували по 254 гривні. В документації не зазначаються технічні характеристики таких засобів. Проте,  "Приморська центральна районна лікарня" придбала щитки для захисту очей по 85 гривень.

Нагадаємо, у березні Управління охорони здоров’я Кам’янської міської ради підписало дві угоди на загальну суму 2,8 млн грн на закупівлю товарів, які необхідні для боротьби із коронавірусом.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых