Кам’янські проєкти – фіналісти конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи 2019»

05:12, 8 окт 2019 , Новости Каменского

 

 

Фіналістами Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи 2019» стали юнацький відділ Центральної міської бібліотеки імені Тараса Шевченка з проєктом «У світ громад через гру: ігрофікація та освітні ігри в розвитку молоді» та Культурно-молодіжний центр «М.И.Р НUB», автора Валерії Якушенко.

Цього року окрему увагу на конкурсі приділили цифровій роботі, тобто активному використанню або зверненню до цифрових засобів масової інформації та технологій у молодіжній роботі. Прикладами таких інструментів є робота із соціальними медіа для поширення інформації, онлайн консультування, навчання з цифрової грамотності, використання онлайн ігор та мобільних додатків, забезпечення участі молоді через онлайн-інструменти.

Загалом на конкурс було надіслано 157 заявок, 143 з яких відповідали технічним вимогам конкурсу і були допущені до оцінювання журі. 60 практик потрапили до фіналу конкурсу та увійдуть до друкованої та електронної версії каталогу.

Фінальна версія каталогу та 10 переможців будуть презентовані на ІІІ-му Всеукраїнському форумі молодіжних працівників та працівниць, який проходитиме у Луцьку з 31 жовтня по 2 листопада і буде присвячений використанню цифрових технологій в молодіжній роботі.

Конкурс кращих практик молодіжної роботи започаткували в 2017 році Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН з метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых