100-річного ювіляра привітали у Кам’янському

05:15, 8 окт 2019 , Новости Каменского

 

 

4 жовтня кам’янчанин Петро Іванович Кондратьєв відсвяткував 100-річний ювілей. За дорученням міського голови Андрія Білоусова начальник управління соціальної політики міської ради Олена Посилаєва привітала довгожителя зі знаковою річницею.

Петро Іванович – четвертий кам’янчанин, який цьогоріч відсвяткував свій 100-річний ювілей. Каже, що його персональний секрет довголіття – це повага до людей, довіра, терпіння та спокій.

Імениннику урочисто вручили вітальний лист та подарунок від міського голови.

«Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний за багаторічну самовіддану працю. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави і сьогодні зустрічаєте свій День народження у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я в другому сторіччі життя, миру та добробуту», – йдеться у листі.

Петро Кондратьєв висловив Андрію Білоусову щиру вдячність за теплі привітання, відзначив його продуктивну роботу на благо нашого міста та побажав йому також здоров’я й подальшої плідної праці.

Петро Іванович Кондратьєв народився в Тюменській області, де закінчив 7 класів. Із 1941-1945 брав участь в бойових діях Другої світової війни. Отримав  державні нагороди, має статус інваліда війни 1 групи. У післявоєнні роки працював у торгівельній галузі Кам’янського. Загальний трудовий стаж складає понад 45 років. Одружений з Розою Лук’янівною Корж. Родина обслуговується територіальним центром соціального обслуговування Заводського району.

Загалом сьогодні у Кам’янському мешкає 7 довгожителів, яким виповнилося 100 та більше років.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых