День захисника України відзначили у Кам’янському

02:55, 13 окт 2019 , Новости Каменского
День захисника України відзначили у Кам’янському

 

 

Мітинг, покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам і фотовиставка в музеї: 12 жовтня, напередодні Дня захисника України, у Кам’янському пройшли святкові урочистості.

Біля Меморіалу загиблим військовим на Алеї Героїв по проспекту Свободи зібралися представники влади на чолі з міським головою Андрієм Білоусовим, ветерани і військовослужбовці, члени громадських організацій, волонтери та небайдужі мешканці міста. Учасники мітингу вшанували пам’ять героїв, які віддали життя за свободу і незалежність своєї країни.

 

За проявлену мужність і героїзм міський голова вручив учасникам бойових дій пам’ятні нагрудні знаки «Захисник України». А за внесок в соціально-правову підтримку бійців, ініціативність та активну волонтерську діяльність мати загиблого героя Ірина Ткаченко отримала нагрудний знак «Відзнака міського голови».

На завершення мітингу відбулася церемонія покладання квітів, після чого всі присутні відвідали Музей історії міста, де проходить унікальна виставка фотографій матерів загиблих бійців в національному одязі «Ось мати твоя...».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых